Sanne van Kuijck

“Het is altijd fijn om met Maartje samen te werken. Haar portfolio beschikt over leuke, vernieuwende lifestyle merken en haar persberichten worden altijd lekker volledig aangeleverd zodat we hier op de redactie efficiënt te werk kunnen gaan. Ga zo door Maartje!”

Manon de Boer

“Maartje zorgde ervoor dat ik binnen no time de meest mooie merken voor mijn styling opdrachten mocht gebruiken. Het snelle schakelen en de persoonlijke service zorgt dat ik graag met haar werk en haar in mijn rijtje van favoriete pr vrouwen plaats.”

Djamilla van Brussel

“Maartje kent het magazine waar je voor werkt en weet wat past in de rubrieken van de LINDA. Ze komt niet met onnodige items waarvan al duidelijk is dat ik er niets mee kan. Maartje denkt mee en reageert snel. Het is ontzettend fijn schakelen met elkaar!”

Cintha Rood

“Bij Maartje weet je als journalist dat je terecht kunt voor frisse, actuele merken. Ze heeft jarenlange ervaring en kent de klappen van de zweep, waardoor je op haar kunt vertrouwen. Haar bedrijf blijft zich ontwikkelen – nu ook met fijne beeldbank – waardoor ik steeds vaker bij haar mooie merken en professionaliteit uitkom.”

Tom Heidstra

“Ik heb Maartje leren kennen als iemand die een breed en waardevol netwerk heeft wat ons gelijk mooie publicaties opleverde. De perfecte combinatie van betrokkenheid en directe communicatie van een klein PR bureau en de contacten die je van een groot PR bureau verwacht! Daarbij is het mooi om te zien dat ze alleen merken in haar portfolio heeft waar ze inhoudelijk achter staat, dit maakt het enthousiasme waarmee ze te werk gaat geloofwaardig en effectief! “

Liselotte Wannijn

“Wij werken sinds het begin van SMPL samen met Maartje. Ze heeft er voor gezorgd dat we prachtige plaatsingen hebben gekregen in bladen waar we hiervoor alleen maar konden dromen (LINDA. ELLE, Vogue, Marie Claire enz). Ook past ze makkelijk haar dienst aan op waar wij als bedrijf op dat moment behoefte aan hebben. Topper! “

Isabel Coppens

“Maartje en haar team hebben ons bijgestaan sinds onze lancering op de Nederlandse markt. Als buitenlands (Belgisch) merk was hun PR service essentieel om merk bekendheid te verwerven in de Nederlandse markt. Verder heeft hun top service er ook voor gezorgd dat wij sneller verkooppunten hebben gevonden en ons retail netwerk in Nederland hebben kunnen uitbreiden. Top samenwerking! “

Lieke van Hulsbergen

“Maartje heeft goede contacten bij de magazines. Daarnaast doet ze het op een natuurlijke manier!
Ze verteld enthousiast over je product. Maartje zet zich echt in voor haar klanten en groeit met haar klanten mee. Maartje is super flexibel denkt mee en luistert naar mijn input!”

Inge Dal

“Maartje is heel fijn om mee te werken en denkt altijd met je mee. Ik heb voor verschillende titels al met haar samengewerkt en ze is hands-on, snel, creatief, flexibel en zeer aanwezig op social media. Daarnaast heeft ze super mooie merken in haar portfolio en dat worden er zeker nog heel wat meer.”

Maaike Peek

“Maartje is zo iemand die door haar persoonlijke benadering precies aanvoelt waar je behoefte aan hebt. Ervaren, gedreven en enthousiast. Plaatje compleet: mooie merken in haar portfolio en een leuk mens om mee te werken!”

Ronja Brall

“Al jaren een super prettige samenwerking met Maartje. Maartje is enthousiast, denkt goed mee en heeft een enorme hands-on mentaliteit. Door haar grote netwerk en persoonlijke aanpak hebben we al heel veel gewenste resultaten kunnen boeken!”

Esmée Geeratz

“Maartje is de koningin van persoonlijke PR, ze weet precies welke merken met elkaar matchen en brengt ze moeiteloos op de leukste manieren in contact met elkaar. Ik werk heel erg graag met haar.”

Malu Kirschbaum

“Maartje is van nature zó enthousiast, daar word ik instantly blij van. Ze heeft prachtige merken in haar portfolio, die goed bij haar passen, waardoor ze er ook met passie over kan vertellen. Ze is op de hoogte van alle trends, heeft een groot netwerk en is super actief op social media. En door haar jarenlange ervaring bij PR bureaus weet ze precies hoe ze journalisten, bloggers en stylisten moet benaderen. Kortom, een klasse PR-chick!”

Astrid van der Hoeven

“Maartje en haar team hebben bijgedragen aan onze PR doelstellingen en hoe!
Iedere start-up herkent dat er voor alles te weinig tijd is, terwijl juist goede PR van groot belang is om je merk te laden. Ons merk heeft in het buitenland meer bekendheid dan hier in Nederland en daar heeft oa Maartje verandering in aan weten te brengen. Voor ons heeft het geresulteerd in een consistente media aandacht en heus PR event. Dank Maartje!”

Isabelle Ulenaers

“Na een lange teleurstellende zoektocht naar de ideale pr-dame in Nederland, kwam ik plots met Maartje in contact. Maartje is een geweldig enthousiaste, hands-on pr-dame! Haar enthousiasme en zin om mijn brand mee in de markt te zetten was meteen voelbaar tijdens ons eerste contact! Ik zou niemand anders meer willen!”

Niels Blij

“Im very impressed by the sheer excellence Maartje is performing within the field of PR. From my profession I’ve dealt with various PR agencies who are even some of the most renowned but Maartjes approach beats those without any effort. Maartje is personal, devoted and easy to work with. PR is an element which is very important in expanding a product into a competitive market and Maartje played a key role for us. Im happy to work with her and will continue to do so for a very long time. I highly recommend her to everyone looking out for a PR agency who can provide tailor made work.”

Sylvia Platjouw

“Ik ken Maartje al jaren; onze zakelijke samenwerkingen zijn altijd heel naturel en smooth gegaan. Daarnaast is Maartje ook nog eens een enthousiaste persoonlijkheid, zonder pushy te zijn. Erg belangrijk vind ik zelf, wanneer je een langdurige en succesvolle relatie wilt opbouwen.”